Investering

Natuurlijk zijn jullie benieuwd, wat gaat ons dit kosten? Ik zou het graag een investering willen noemen! Natuurlijk geeft dit avontuur jullie een herinnering voor altijd, ook zonder video, jullie kiezen tenslotte niet zomaar voor zo'n bijzondere locatie! De momenten die jullie daar samen gaan beleven zullen voor altijd bij jullie blijven, evenals bij de lucky friends en family die van dit sprookje mogen mee genieten. Een Toscaanse bruiloft zal er tegelijkertijd wellicht ook voor zorgen dat jullie gastenlijst er anders uit komt te zien dan bij een Nederlandse bruiloft. Naast dat een video voor jullie natuurlijk een herinnering voor altijd is, is het ook waanzinnig leuk voor de 'achterblijvers'! Waarom niet een mooie after-wedding-pizza-party organiseren thuis, volledig in Italiaanse stijl (en met popcorn) om vervolgens iedereen weg te zien zwijmelen bij jullie trouwclip? En vergeet jullie (toekomstige) kinderen en kleinkinderen niet! Een droom die uitkomt wil je toch oneindig kunnen delen met iedereen die jullie dierbaar is?!

De prijs voor het vastleggen van jullie grote dag start vanaf €1.899. Dit bedrag is exclusief reiskosten (retourvlucht Pisa + autohuur). Verblijf en koek en zopie ter plaatse zijn hier ook niet bij inbegrepen.

Op het moment dat jullie contact met me opnemen, maak ik graag een offerte. De overnachtingen (voorafgaand én na jullie grote dag) kunnen vaak ter plaatse op of nabij jullie locatie geregeld worden. Zodra we met elkaar in contact zijn kunnen we hiervoor de mogelijkheden bespreken.

Destination Wedding Pakket

Prijs v.a. € 1.899,-

  • full day registratie
  • eigen muziekkeuze
  • montage van clip (+/- 5-8 minuten)
  • audioregistratie ceremonie + speeches
  • 1 luxe usb-stick
  • exclusief reis- en verblijfkosten